Social BerriesSocial BerriesSocial BerriesSocial Berries

Com separar els paràgrafs a les publicacions d’Instagram?

Quantes vegades has escrit un text per Instagram que quedava molt bé i quan l’has penjat la xarxa no ha respectat els salts de línia i t’ha quedat com un bunyol?

Per això la setmana passada us preguntava a les Stories d’Instagram si volieu saber com fer-ho per afegir salts de línia a les publicacions. Tots els que vau votar ho vau fer pel SI! Així que aquí us explico uns trucs per fer-ho.

Com podem separar els paràgrafs a Instagram?

Escriure el text des d’una altra aplicació
Pots optar per escriure el text des del bloc de notes, copies i enganxes el text a Instagram, el qual hauria de respectar els salts de línia. A mi aquesta opció no m’agrada massa perquè a vegades no m’ha funcionat. Algunes eines de programació de publicacions com Planoly també respecten els salts de línia.

Amb un símbol
Doncs si, tan sencill com això. Només has d’escriure un paràgraf, fer Intro per saltar a la següent línia, hi afegim un emoji o un símbol (un punt, un guió…), tornem a fer Intro i escrivim el següent paràgraf.

Amb un punt
Segur que heu vist moltes vegades a usuaris que separen els paràgrafs amb un punt. A mi personalment no m’agrada com queda però funciona.

Amb una línia invisible
Sí, sí, tal qual ho sents…Aquest és el meu preferit i el que utilitzo.Però alerta, perquè aquesta opció només funciona si els paràgrafs acaben amb un punt.
Es tracta d’escriure un paràgraf i acabar-lo amb un punt, fer Intro per saltar a la següent línia, hi afegim la línia invisible tornem a fer Intro i escrivim el següent paràgraf.
I ara, t’estaràs preguntant, què coi és la línia invisible? Doncs són com uns espais invisibles. Has de copiar el que hi ha dins d’aquests parèntesis (⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀).

I ara, toca provar-ho! smiley

Quina opció utilitzaràs?